Drukas resursa adrese: http://koknese.lv/jaunumi/informativais_seminars_vai_mes_razojam_cilvekam_drosu_partiku_parstrades_procesa_temperaturas_laika_un_citu_faktoru_ietekme_uz_produkta_kvalitati
Drukas datums: 05:33:41 27.04.2018

Informatīvais seminārs "Vai mēs ražojam cilvēkam drošu pārtiku? Pārstrādes procesa temperatūras, laika un citu faktoru ietekme uz produkta kvalitāti.”06.04.2018

SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" Aizkraukle,

 Informatīvais seminārs "Vai mēs ražojam cilvēkam drošu pārtiku? Pārstrādes procesa temperatūras, laika un citu faktoru ietekme uz produkta kvalitāti.”

 Norises vieta: Aizkraukles novads, Bērzu iela 7

Datums. 10.05.2018

Programma

10:00 - 11:00

Pārtikas produktu pārstrādes faktori temperatūra, laiks u.c , kuri ietekmē produktu kvalitāti. Droša un kvalitatīva pārtika

Asnate Ķirse (Pārtikas tehnoloģijas  fakultātes pētniece un  viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes ,Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē)

11:00 - 12:00   

Augu valsts pārtikas produktu pārstrādes faktoru ietekme uz kvalitāti.

Augļi, graudaugi.

 

Asnate Ķirse (Pārtikas tehnoloģijas  fakultātes pētniece un  viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes, Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē)

12:00 - 12:20

Kafijas pauze

 

12:20 - 13:20

Dzīvnieku valsts produktu pārstrādes faktoru ietekme uz kvalitāti.

Piena produkti un kūpinājumi

Asnate Ķirse (Pārtikas tehnoloģijas  fakultātes pētniece un  viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes ,Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē)

 

13:20 - 13:50

Vietējo lauksaimniecības produkcijas ražotāju un pārstrādātāju atbalsta programma.

Riga Food 2018  aktualitātes

Raivis Maksis, LLKC projektu

vadītājs

  Pieteikšanās: Kokneses novada lauku attīstības konsultants Ineta Sproģe, 26593210, ineta.sproge@llkc.lv